ADIYAMAN / BESNİ - Şehit Abdurrahman Eraslan Ortaokulu

Şehit Abdurrahman Eraslan Ortaokulu

Adres
ATMALI KÖYÜ ÖZBAĞLAR MEZRASI ÖZBAĞLAR KÜME EVLERİ NO 137/1 İÇ KAPI NO Z1 BESNİ / ADIYAMAN
Vizyon
Milli ve Manevi değerlerinin bilincinde olan, bilimsel gelişmeler ışığında, eğitimin önündeki engelleri aşarak, çağdaş eğitim-öğretim anlayışıyla modern dünya gereksinimlerini benimseyerek öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, üreten, güvenilir, paylaşımcı, nitelikli, özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, demokratik bireyler yetiştiren, fiziki donanımı tam, kalitede öncü bir kurum olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları doğrultusunda, Atatürk´ün yaktığı meşalenin ışığında; geçmişinden gelen tarihi misyonunun farkında, geleceğe emin adımlarla yürüyen, kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen, kültürel ve bireysel farklılıkları benimseyen, insan haklarına saygılı, sosyal ve sportif faaliyetlere önem veren, demokrasiye aşık ve üst öğrenime bu donanımla gidebilecek bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Ulaşım
ulaşım oldukça kolaydır. okulumuz yol üzerinde olduğundan dolayı 10 dakikada bir Adıyaman ve Besni´ye ulaşım imkanı bulunmaktadır.
ATMALI KÖYÜ BESNİ/ADIYAMAN
Adıyaman iline 34 km, Besni ilçesine 16 km uzaklıktadır.